SOLIDUM – SPRAJ
KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE

PRODUKT ME PËRBËRËS 100% ORGANIK

FORMULË REVOLUCIONARE QË DO TË FRENOJË RËNIEN E FLOKËVE DHE DO TË NXISI DALJEN E FLOKËVE TË REJA!

KRYENI POROSINË TUAJ!

KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE

PRODUKT ME PËRBËRËS 100% ORGANIK

FORMULË REVOLUCIONARE QË DO TË FRENOJË RËNIEN E FLOKËVE DHE DO TË NXISI DALJEN E FLOKËVE TË REJA!

KRYENI POROSINË TUAJ!

CILAT JANË BENEFITET
E SOLIDUM & SI PËRDORET?


 • Përbërës 100% organik të certifikuar
 • Nxit rritjen e flokëve
 • Ju dhuron flokëve volum
 • I ushqen flokët
 • I dhuron flokëve shkëlqim
 • Ndihmon në rigjenerimin e flokëve
 • Hidraton flokët
 • (Ky produkt nuk sugjerohet për personat që kanë probleme gjenetike & autoimune)

  SOLIDUM - Spraji kundër rënies së flokëve. I pasur me vitaminë A, kompleksin e vitaminave B, E, C, D, minerale si selen, zink, hekur dhe magnez dhe e dendur në makronutrientë, veçanërisht në proteina.

  PËRSHTYPJET E KLIENTËVE PËR PRODUKTIN SOLIDUM  E bleva këtë produkt pasi kisha rënie flokësh. Pas 3 javësh përdorim vura re rezultate të dukshme në flokët e mi. Rënia e flokëve ndaloi dhe flokët e mi filluan të rigjeneroheshin. Jam shumë e lumtur që ky produkt funksionoi dhe i ka shtuar gjithashtu volumin flokëve.

  Artiola M.
  TRANSPORTI: Tiranë - Falas/ Rrethe 2.50€/ Kosovë 6€/ Maqedoni 8€