REPARANDO®

KREM RIGJENERUES 7 NË 1

hero angle

KRYENI

POROSINË TUAJ!

REPARANDO®

KREM RIGJENERUES 7 NË 1

KRYENI

POROSINË TUAJ!

SI FUNKSIONON KREMI RIGJENERUES
REPARANDO?

hero angle

PËRDORET 2-3 HERË NË DITË


REPARANDO ka veti rigjeneruese, anti-age, anti-ekzemë, primer, pastrues make up-i, maskë intensive dhe ndihmon me psoriazën. Për të gjitha llojet e lëkurave. Absorbohet në shtresat më të thella të lëkurës.

hero angle

PËRBËRËS 100% ORGANIK
PRODUKT I CERTIFIKUAR

Shumëllojshmëria e përbërësve unik të përzgjedhur për këtë krem rigjenerues janë balancuar në mënyrë perfekte për t’i dhuruar vitaminat, proteinat, mineralet që i nevojiten lëkurës.

hero angle

EFEKTET QË I JEP
LËKURËS

Rigjeneron lëkurën, redukton rrudhat, ushqen lëkurën, hidraton në thellësi, eleminon shenjat. REPARANDO stimulon prodhimin e kolagjenit, forcon lëkurën dhe i dhuron shkëlqim falë përbërësve organik.

7 TË MIRAT E PRODUKTIT

                    

KREMI REPARANDO vepron si:

 • Krem rigjenerues

 • Anti age

 • Anti ekzemë

 • Maskë intensive

 • Primer

 • Pastrues make up-i

 • Eleminon psoriazën


Mund të përdoret pas ekspozimit në plazh dhe tek personat që kanë pësuar djegie, duke përfshirë edhe fëmijët e vegjël.


JEP EFEKT NË PROBLEMATIKA TË NDRYSHME TË LËKURËS

REDUKTON RRUDHAT

Rrudhat janë një shenjë e natyrshme dhe e pashmangshme e plakjes pasi prodhimi i kolagjenit fillon të bjerë, REPARANDO stimulon prodhimin e kolagjenit dhe lufton rrudhat .

REDUKTON AKNET

Një nga shqetësimet më të shpeshta janë aknet, ky shqetësim është për të gjitha moshat, ka shumë faktorë që ndikojnë, falë përbërësve organik REPARANDO i redukton aknet.

REDUKTON SKUQJET E LËKURËS

Skuqjet e lëkurës zakonisht shkaktohen si pasojë e alergjive, dhe mund të trajtohen vetë nëse ju zgjidhni produktin e duhur, REPARANDO redukton skuqjet e lëkurës.

 • NUK PËRMBAN ALKOOL

 • NUK PËRMBAN SILIKON

 • NUK PËRMBAN PARABEN

 • NUK PËRMBAN SULFATE

 • NUK PËRMBAN NGJYRUES ARTIFICIAL

hero angle

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE PËR

PRODUKTIN REPARANDO

Kremi rigjenerues REPARANDO më ka ndihmuar që lëkura ime të ndihet më e plotë, ka rregulluar teksturën e lëkurës. Reparando përthithet menjëherë nga lëkura, ka një aromë fantastike bimësh. Kam vënë re që disa prej vijave të imta janë eleminuar, gjithashtu kam parë përmirësim të dukshëm të rrathëve poshtë syve. Kremi ka reduktuar ekzemën në zonën T të fytyrës (kryesisht në hund).

hero angle

Paula P.

TRANSPORTI: Tiranë - Falas/ Rrethe 2.50€/ Kosovë 6€/ Maqedoni 8€

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE PËR

PRODUKTIN REPARANDO

Kremi rigjenerues REPARANDO më ka ndihmuar që lëkura ime të ndihet më e plotë, ka rregulluar teksturën e lëkurës. Reparando përthithet menjëherë nga lëkura, ka një aromë fantastike bimësh. Kam vënë re që disa prej vijave të imta janë eleminuar, gjithashtu kam parë përmirësim të dukshëm të rrathëve poshtë syve. Kremi ka reduktuar ekzemën në zonën T të fytyrës (kryesisht në hund).

hero angle

Paula P.

TRANSPORTI: Tiranë - Falas/ Rrethe 2.50€/ Kosovë 6€/ Maqedoni 8€